Saboti Autoclavabili Wock Clog 06 Expand

Saboti Autoclavabili Wock Clog 06

Wock Wock

Nou

Saboti medicali autoclavabili unisex Wock Clog, destinati profesionistilor care lucreaza in cele mai solicitante medii: spitale, sali de operatii, clinici. Wock Clog 06: combinatie culori: verde/alb, masuri: 35/36 - 47 /48. Steri-tech, materialul din care este confectionat, permite sterilizarea în autoclava pana la 134 ° C, oferind toate garantiile de igiena, precum si confortul dorit.

Mai multe detali

196,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Descriere produs:

Wock Clog, saboti autoclavabili pentru profesionistii care lucreaza în cele mai solicitante medii: spitale, sali de operatii, clinici, laboratoare......Steri-tech, materialul din care sunt confectionate modelele Wock Clog, permite sterilizare în autoclava pana la 134 ° C, oferind toate garantiile de igiena, precum si confortul maxim.

Wock Clog 06, culoare verde cu alb, masuri 35/36 - 47/48.

 Caracteristici:

 • Antistatic: Ajuta la eliberarea si eliminarea electricitatii statice acumulate, reducand riscul de descarcari electrostatice.
 • Sterilizare: Sabotii medicali Wock clog sun confectionati din STERI-TECH, un material de inalta calitate, care permite sterilizarea în autoclava pana la 134 ° C.
 • Protecția superioara: Designul a fost gandit pentru a evita infiltrarea de lichide la interior.
 • Respirabil: Orificiile de aerisire din pantof si brant ajuta la reglarea temperaturii si umiditatii piciorului.
 • Absorbtie a socurilor: 
 • Designul geometric inovator al brantului atenuează durerea tendoanelor, oaselor si articulatiilor, reducand astfel senzatia de picioare obosite.
 • Antialunecare: Ofera o aderenta mai buna pe podea, reduce riscul de alunecare.
 • Lavabil: Incaltamintea Wock Clog poate fi curatata si in masina de spalat pana la 90 ° C
 • Brant detasabil: Brant anatomic detasabil din piele sau cauciuc moale, flexibil, respirabil.

 

Ideali pentru:

 • Institutiile medicale: WOCK CLOG este ideal pentru profesionistii care petrec multe ore in picioare și prin urmare au tendina de a suporta disconfortul si oboseala acestora. Folositi si apreciati in special de personalul medical: medici, chirurgi, asistente medicale, consilieri medicali, medici stomatologi .....

 

 •  Companiile de frumusete: WOCK CLOG este ideal pentru profesionistii care petrec multe ore stand în picioare sau mergand mult pe jos. Recomandati si celor ce lucreaza in companii de infrumusetare cum sunt: cosmeticieni, coafori și maseuri........

 

 • Industria farmaceutica: WOCK CLOG este ideal pentru profesionistii ce petrec multe ore în picioare si prin urmare sunt ideali si pentru cei ce lucreaza in industria farmaceutica.

 

 • Societati de curatenie: WOCK CLOG este ideal si pentru si pentru cei ce lucreaza in companiile de curatenie.

 

 • Industria alimentara: WOCK CLOG este ideal si pentru profesionistii din industria alimentara.

 

WOCK CLOG 06: Incaltaminte medicala profesionala unisex, autoclavabila, antistatica si antiderapanta.

 

Marca

WOCK, incaltaminte destinata pentru uz profesional, combinand specificațiile tehnice de inalta calitate cu un design atractiv in doua culori. Caracteristicile sale de specialitate o fac o incaltaminte ideala pentru activitati de munca și de agrement. Nevoile de confort nu au fost uitate, brantul a fost conceput pentru a asigura o absorbtie maxima de soc la mersul pe jos, in timp ce reduce foarte mult oboseala. Recomandati in special celor ce solicita foarte mult picioarele la locul de munca. 


WOCK : Clog Wock, Moc Wock Lady, Moc Wock Man, Sanus Wock, nu sunt numai confortabili si rezistenti la microbi dar si foarte atractivi. In culori vesele, combinatii placute, modelele Wock sunt ideale pentru institutiile medicale, SPA, cosmetice, companii de infrumusetare, societati de curatenie, industria alimentara, catering industrie.....

Reviews (6)

Rated 4.67 on the scale 1 - 5 based on 6 customer reviews
Verified purchase

saboti wockclog

calitate foarte buna

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

va multumesc pentru promtitudine!!!

va multumesc pentru promtitudine!!!

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Excelent

Excelent

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

comozi

f practici si comozi, usor de curatat....si mai ales de sterilizat! merita!....la codul 06 este un verde pur, frumos...nu este nuanta din foto, care este spre turcoaz...

Was this comment useful to you? Yes No
Verified purchase

Saboti autoclavabili

Sabotii sunt foarte usori si foarte comozi .

Was this comment useful to you? Yes No
Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.