Termeni si Conditii

 

Definitii

Site-ul Brenmag.ro este intretinut si administrat de Nero Com Srl cu sediul in Bucuresti, denumit Furnizor avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 12747981, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2140/2000. Tel: 0765221060 sau 0722380908. 

Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.brenmag.ro, va fi denumita Client (consumator). 

Navigarea pe site-ul Brenmag.ro urmata de comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

Brenmag.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre Brenmag.ro si Consumator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

 • Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul Brenmag.ro.
 • Client (consumator) - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o comanda.
 • Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat intr-o comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, clientului.
 • Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite produse si servicii si sa faca plata acestora.
 • Vanzator – S.C. Nero Com S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 12747981 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/2140/2000.
 • Contract - o comanda confirmata de catre vanzator, prin care acesta este de acord sa vanda si sa livreze produsele si serviciile iar clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor produse si servicii.Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturi De Autor

Intregul continut al site-ului www.brenmag.ro: fotografiile digitale, textele, datele tehnice si celellalte informatii este proprietatea S.C. Nero Com SRL si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul Nero Com SRL a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).

Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.brenmag.ro in scopul copierii continutului, de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului. Fotografiile si datele pot fi folosite numai cu acordul scris al Nero Com SRL

 

Cofidentialitate 

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Furnizor, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in niciun caz nefiind furnizate/vandute unei terte parti. Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Politica de Returnare

 • Noi ne dorim si urmarim sa fiti pe deplin multumiti de cumparaturile efectuate on-line pe site-ul nostru, totusi, in cazul in care nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna in baza cadrului legislativ in vigoare - Legislatia romana in domeniu privind comertul electronic si regimul contractelor la distanta conform Ordonantei de Guvern nr. 34/2014

Aceasta ordonanţă de urgenţă reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, pentru asigurarea unui nivel înalt de protecţie a consumatorilor şi o bună funcţionare a pieţei./http://www.anpc.gov.ro/anpcftp/legislatie/oug_34_140616.pdf

Exercitarea dreptului de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta.

 • Clientul (consumatorul) are dreptul ca, inainte de expirarea perioadei de retragere,  sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
 • Retragerea din contract se face numai in scris catre vanzari@brenmag.ro.
 • Singura conditie pentru ca totul sa decurga normal este urmatoarea: produsul sa fie trimis in aceeasi stare in care v-a fost livrat si sa fie insotit de factura emisa.
 • Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari deteriorari, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva, etc.
 • Brenmag.ro va rambursa clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre client catre Brenmag.ro in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.

 • Brenmag.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

 • Cheluielile de returnare vor fi suportate de cumparator.

 • Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii. 

 • Nu puteti returna un produs care are defecte  provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe www.brenmag.ro sa ajunga la dumneavoastra in cele mai bune conditii. Totodata sunt stipulate urmatoarele: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid", cu alte cuvinte nu pot fi returnate produse ce au fost personalizate la solicitarea expresa a clientului. 

 • Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Produsele returnate vor fi asigurate pe durata transportului pe cheltuiala clientului.

 • Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate catre noi. 

 • Daca ati comandat gresit modelul puteti returna produsul pentru a fi schimbat, cu conditia ca atat produsul cat si ambalajul sa fie nedesfacute si nedeteriorate, in nici un fel. Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra in acest caz. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit la o adresa ce va fi comunicata de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de dumneavoastra.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către vanzator.
 • Furnizarea de unuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere.

 • Furnizarea de bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

 • Furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.

 • Furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de cumparator.

 • Furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

 • Furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla.

 • Contractele în cazul cărora clientul a solicitat în mod special vanzatorului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, vanzatorul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de cumparator sau furnizează alte bunuri decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau bunuri suplimentare.

 • Furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare.

 • Furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii.

 • Furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al clientului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

Exercitarea dreptului de retragere

 • In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care comanda este achitata,  Brenmag.ro se obliga sa returneze suma in maxim 14 zile de la data informarii de catre client (consumator) in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza: prin virament bancar.

Termene

 • Toate termenele incluse în prezenta ordonanţă de urgenţă se interpretează drept termene exprimate în zile calendaristice.
 • Dacă un termen exprimat în zile se calculează din momentul în care intervine un eveniment sau se realizează un act, ziua în cursul căreia a avut loc acest eveniment sau se realizează acest act nu se ia în seamă la calculul termenului, cu excepţia cazului în care prezenta ordonanţă de urgenţă prevede altfel.
 • În cazul în care ultima zi a termenului este o zi nelucrătoare, profesionistul prelungeşte termenul în mod corespunzător.

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.