Termometru Suzeta Healthy Line TBB1 Expand

Termometru Suzeta Healthy Line TBB1

HealthyLine HealthyLine

Nou

Termometru digital tip suzeta cu precizie deosebita a masuratorilor. Creat special pentru sugari si copii mici, asigura o stare de confort in timpul masurarii temperaturii chiar si in timpul somnului. Comod, delicat si usor de folosit.

Mai multe detali

37,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Designul special conceput si tehnologia performanta, asigura o stare de liniste si confort nou-nascutilor si copiilor mici in timpul masurarii temperaturii, chiar si in timpul somnului.

Caracteristici:

  • La sfarsitul masuratorii termometrul emite un semnal sonor, iar valoarea stabilizata este afisata pe ecran.
  • Ultima valoare masurata este salvata in memoria termometrului si poate fi vizualizata cand se trece la o noua masuratoare.
  • Cand valoarea de temperatura masurata este mai mica de 32°C termometrul afiseaza mesajul "L", iar cand valoarea de temperatura masurata este mai mare de 42°C afiseaza mesajul "H"
  • Modul de operare silentios ceea ce face ca acest termometru sa fie recomandat si potrivit in cazul sugarilor si copiilor mici, pentru masurarea temperaturii in timpul somnului, pentru a nu fi treziti.

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.