Termometru Multifunctional Healthy Line SHL IR100 Laser Expand

Termometru Multifunctional Healthy Line SHL IR100 Laser

HealthyLine HealthyLine

Nou

Termometru digital non-contact care utilizeaza o tehnologie avansata in infrarosu pentru masurarea temperaturii corporale si a suprafatelor solide sau lichide (ex.: temperatura laptelelui din biberon sau apa din baia copiilor).


Mai multe detali

305,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

  • Tehnologie ultraperformanta cu IR: Foloseste detector de precizie Heimann pentru masurarea temperaturii in spectrul infrarosu.
  • Ecran iluminat: Ecranul este iluminat in momentul afisarii valorii de temperatura masurata permitand citirea in conditii optime.
  • Avertizare sonora in cazul depasirii pragului de temperatura setat: Avertizează sonor în cazul în care temperatura corpului sau a suprafetei este mai mare decat cea setata.

 

Gama larga de masurare a temperaturii:

  • masurarea temperaturii corporale
  • masurarea temperaturii suprafetelor solide sau lichide (ex.: temperatura laptelui din biberon sau a apei din baia copiilor). 

  • 32 Memorii: Pentru o buna monitorizare a temperaturii, memoria termometrului poate stoca ultimele 32 valori de temperatura masurate, pe care le puteti vizualiza in orice moment.

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.