Termometru Digital de Ureche cu Infrarosu SHL T01E Expand

Termometru Digital de Ureche cu Infrarosu SHL T01E

HealthyLine HealthyLine

Nou

Termometru digital de precizie care foloseste tehnologia moderna de masurare in infrarosu. Rezultatele masuratorilor sunt ultra rapide si afisate pe ecran in doar 1 secunda. Este silentios, recomandat si potrivit in cazul sugarilor si copiilor mici. 

Mai multe detali

108,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

  • Tehnologie infrarosu de ultima generatie: Folosind tehnologia moderna de masurare in infrarosu, masurarea temperaturii se efectueaza cu maxima precizie, la nivelul timpanului. 
  • Masurare in doar 1 secunda: Temperatura dumneavoastra este afisata pe ecran ultra rapid, in doar 1 secunda de la momentul declansarii masurarii. 
  • Confirmare sonora: La sfarsitul masuratorii termometrul emite un semnal sonor, iar valoarea stabilizata este afisata pe ecran. 
  • 10 Memorii: Pentru o buna monitorizare a temperaturii dumneavoastra, memoria termometrului poate stoca ultimele 10 valori de temperatura masurate, pe care le puteti vizualiza in orice moment. 
  • Silentios: Modul de operare silentios ceea ce face ca acest termometru sa fie recomandat si potrivit in cazul sugarilor si copiilor mici, pentru masurarea temperaturii in timpul somnului, pentru a nu fi treziti. 
  • Afiseaza mesaj de avertizare: Cand valoarea de temperatura masurata este mai mica de 34°C termometrul afiseaza mesajul "L", iar cand valoarea de temperatura masurata este mai mare de 44°C afiseaza mesajul "H"

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.