Trusa Termometre Expand

Trusa Termometre

Nuvita Nuvita

Nou

Trusa Termometre care contine: 1 termometru digital cu varf flexibil pentru masurare rapida (30 secunde), 1 termometru digital tip suzeta pentru copii pana la 3 ani, 1 termometru de baie plutitor pentru masurarea apei din cadita de baie, ce poate fi utilizat si ca termometru de camera.

Mai multe detali

120,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Tot ce are nevoie o mamica moderna pentru masurarea temperaturii bebelusului, pastrate intr-o gentuta practica si eleganta.      

Trusa contine:
  • 1 termometru digital tip suzeta pentru masurarea temperaturii bebelusului in primele luni de viata.
  • 1 termometru digital pediatric cu varf flexibil pentru masurarea rapida in 30 secunde a temperaturii corpului prin metoda axilara, orala sau rectala.
1 termometru  de baie plutitor pentru masurararea instantanee a temperaturii apei de baie. Poate fi utilizat si ca termometru de camera.
Este o trusa foarte eleganta ce poate fi oferita  mamicii moderne, un cadou cu utilitate imediata si care poate ramane peste timp.
Gentuta comoda si practica este utila in calatorii dar si acasa pentru a avea toate accesoriile la indemana.
  • Culoarea accesoriilor este o culoare potrivita, atat pentru baietei cat si pentru fetite.

Marca

Nuvita produce: aparate aerosoli, monitorizare copii, cantare bebelusi, stetoscoape,  umidificatoare, termometre digitale,  tensiometre digitale,  sterilizatoare, incalzitoare hrana, aparatura medicala, accesorii si consumabile medicale ....

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.