Tensiometru Digital de Brat Healthy Line - 868ZA Expand

Tensiometru Digital de Brat Healthy Line - 868ZA

HealthyLine HealthyLine

Nou

Tensiometru automat de brat ce ofera precizie si informatii complete pentru un control regulat al tensiunii dumneavoastra. Este prevazut cu senzor pentru batai neregulate ale inimii si un indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza 120 de valori ale tensiunii masurate pentru 3 utilizatori.

Mai multe detali

169,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

  • Caracteristici:

Prin pozitionarea cursorului in dreptul scalei de culoare de la verde la rosu, puteti stabili rapid si corect daca valoarea masurata a tensiunii dumneavoastra se incadreaza in parametrii normali ( indicator al nivelului de tensiune)

Pe ecran apare un indicator special care va atentioneaza in cazul in care datele masurate indica un puls neregulat (senzor pentru puls neregulat)

  • Se pot stoca seturi de cate 40 de date masurate pentru fiecare utilizator in parte ( 3 utilizatori)
  • Permite stocarea a 90 de seturi complete de date in total, pentru toti utilizatorii. Memorarea valorilor masurate se face foarte usor cu o singura apasare pe butonul MEMORY ( 120 memorii)
  • Pentru o solicitare minima a vaselor de sange, la fiecare masuratoare umflarea si dezumflarea este realizata prin controlul automat al valvei mansetei
  • Permite utilizarea mansetei extra large, cu dimensiunea 33 cm ~ 44 cm. Acest accesoriu poate fi achizitionat optional

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.