Tensiometru Digital de Incheietura Healty line - SHL 168ZA Expand

Tensiometru Digital de Incheietura Healthy line - SHL 168ZA

HealthyLine HealthyLine

Nou

Tensiometru automat de incheietura, usor si simplu de utilizat. Este precis si rapid, prevazut cu sensor pentru batai neregulate ale inimii si indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Memoreaza 120 de valori ale tensiunii masurate pentru 3 utilizatori.

Mai multe detali

126,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

  • Caracteristici:

Afisaj LCD mare cu afisarea simultana a tuturor parametrilor masurati: tensiunea sistolica, diastolica si puls ( ecran cu afisaj mare)

  • Va ajuta sa stabiliti rapid si corect daca valoarea masurata a tensiunii dumneavoastra se incadreaza in parametrii normali si este afisata prin pozitionarea cursorului in dreptul scalei de culoare de la verde la rosu ( indicator ai nivelului de tensiune)
  • Pe ecran apare un indicator special care va atentioneaza in cazul in care datele masurate indica un puls neregulat (senzor pentru puls neregulat)
  • Se pot stoca seturi de cate 40 de date masurate pentru fiecare utilizator in parte ( 3 utilizatori)
  • Permite stocarea a 120 de seturi complete de date in total, pentru toti utilizatorii. Memorarea valorilor masurate se face foarte usor cu o singura apasare pe butonul MEMORY ( 120 memorii)
  • Pentru o solicitare minima a vaselor de sange, la fiecare masuratoare umflarea si dezumflarea este realizata prin controlul automat a valvei mansetei

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.