Tensiometru Automat pentru Brat Microlife BP A200 Afib Expand

Tensiometru Automat pentru Brat Microlife BP A200 Afib

Nou

Primul tensiometru din lume care detecteaza fibrilatia atriala cu o precizie de 99%. Masurari de mare acuratete cu AFIB (Detectarea Fibrilatiei Atriale) şi MAM (Metoda Mediei Microlife)· Validat clinic (conform protocolului BHS – British Hypertension Society)· Recomandat de medici.

Mai multe detali

365,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Tehnologia MICROLIFE AFIB nu pune un diagnostic. Ea reprezintă un instrument adecvat şi sigur pentru depistarea FIBRILAŢIEI ATRIALE în rândul populaţiei, în vederea prevenirii ATACULUI CEREBRAL. În mod special, AFIB este indicată pentru identificarea FIBRILAŢIEI ATRIALE la pacienţii asimptomatici. Mai mult, această tehnologie este utilă pentru monitorizarea continuă ladomiciliu a PACIENŢILOR HIPERTENSIVI cu FIBRILAŢIE ATRIALĂ.

Cui se adresează tehnologia AFIB?

  • TUTUROR PACIENŢILOR, pentru măsurarea TENSIUNII ARTERIALE şi depistarea FIBRILAŢIEI ATRIALE.
  • PACIENŢILOR CU FIBRILAŢIE ATRIALĂ PAROXISTICĂ, pentru supravegherea atât a formei asimptomatice, cât şi a formei simptomatice.
  • PACIENŢILOR AL CĂROR RITM CARDIAC A FOST NORMALIZAT cu medicamente antiaritmice, cardioversie electrică sau proceduri chirurgicale, pentru controlul recăderii FIBRILAŢIEI ATRIALE.
  • PACIENŢILOR CU ARITMII, FIBRILAŢIE ATRIALĂ CRONICĂ SAUPERSISTENTĂ, dacă ritmul nu are anomalii semnificative. TehnologiaMAM, care repetă măsurările în mod automat, s-a demonstrat a fi înmod deosebit eficace la aceşti pacienţi, oferindu-le măsurări sigure aletensiunii arteriale.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.