Stetoscop MasterPro ACOUSTIC SHL-STA01 Expand

Stetoscop MasterPro ACOUSTIC SHL-STA01

HealthyLine HealthyLine

Nou

Stetoscopul MasterPRO ACOUSTIC este un instrument cu design inovator si performante acustice optime ce asigura o auscultare de exceptie si durabilitate. Acest stetoscop indeplineste standardele specialistilor din domeniul medical si insuseste toate caracteristicile care va asigura o utilizare indelungata si performante de exceptie.

Mai multe detali

52,26 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

CARACTERISTICI:

  • Performante acustice optime.
  • Piesa toracica de ascultatie, este confectionata din aliaj de zinc cromat de calitate superioara lucrata si lustruita manual ce-i confera performanta si durabilirtate.
  • Inel non-metalic termoizolant (Tehnologie SoftTouch) ce asigura confortul pacientului prin evitarea aplicarii stetoscopului rece pe piele.
  • Diafragma ultra-senzitiva, permite reducerea sunetelor cauzate de frictiune si va ajuta sa va concentrati asupra sunetelor pe care trebuie sa le auziti.
  • Tuburi Bi-lumen 16” NON-LATEX  este garantia unei utilizari sigure, de lunga durata si nu produce reactii alergice. Sunt confectionate din material PVC de inalta densitate asigura o flexibilitate marita.
  • Brate din otel inoxidabil clasa Premium ce sunt pozitionate in unghi anatomic.

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.