Sterilizator Electric cu Aburi Expand

Sterilizator Electric cu Aburi

Nuvita Nuvita

Nou

Sterilizator electric cu aburi pentru o sterilizare naturala a biberoanelor, suzetelor,tetinelor si accesoriilor biberoanelor. Are capacitate de pana la 6 biberoane de orice dimensiune inclusiv cele mari. Sterilizeaza rapid, fara substante chimice, pana la 6 biberoane si accesorii ( inclusiv de 120ml si 250ml).

Mai multe detali

168,39 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Sterilizator electric cu aburi pentru o sterilizare naturala a biberoanelor, suzetelor,tetinelor si accesoriilor biberoanelor. Are capacitate de pana la 6 biberoane de orice dimensiune inclusiv cele mari.

  • Are 2 tavite: una superioara pentru accesorii (tetine, inele biberoane, suzete, capace si accesorii pompe de san etc) si o tavita inferioara pentru biberoane sau pompite de san.
  • Ciclul de sterilizare cu aburi este rapid si intens: de la 4 la 8 minute (in functie de cantitatea de apa si numarul de obiecte desterilizat) cu vapori de 100° pentru eliminarea germenilor si bacteriilor.
  • Cel mai sanatos mod de sterilizare: fara reziduri chimice si fara mirosuri pe biberoanesi accesorii. 
  • Este sigur: se opreste automat la terminarea ciclului de sterilizare.
  • Depozitare convenabila a cablului de alimentare in cadrul de baza atunci cand incalzitorul nu este in uz.

Marca

Nuvita produce: aparate aerosoli, monitorizare copii, cantare bebelusi, stetoscoape,  umidificatoare, termometre digitale,  tensiometre digitale,  sterilizatoare, incalzitoare hrana, aparatura medicala, accesorii si consumabile medicale ....

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.