Papuci Ortopedici Barbati Ortomed 3000-0-P03 Expand

Papuci Ortopedici Barbati Ortomed 3000-0-P03

Ortomed Ortomed

Nou

Si barbatii au nevoie de o incaltaminte ortopedica usoara, confortabila si durabila. 3000-0-P02, model simplu, practic cu doua barete ce au catarame reglabile ce asigura o fixare mai ferma a piciorului - papuci ortopedici pentru barbati de culoare alba, incaltaminte usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila. Recomandati atat in interior cat si in exterior. Masuri: 39 - 46.

 

Mai multe detali

119,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale. 

Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata:

Papucii oropedici pentru barbati Ortomed 3000-0-P03 sunt destinati tuturor celor care au probleme cu picioarele si recomandati pentru purtare, atat in interior cat si in exterior.

 • Model 3000-0-P03, model simplu si practic cu doua barete ce au catarame reglabile ce asigura o fixare mai ferma a piciorului.
 • Materialele din care sunt confectionati, sunt în mod natural moi si usoare.
 • Fata si captuseala superioara sunt fabricate din material sintetic. 
 • Talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei.
 • Suportul longitudinal si transversal al boltei talpii asigura sustinerea optima a piciorului. 
 • Brantul are forma anatomica si este confectionat din piele naurala cu perforatii ce asigura eliminarea umiditatii si reglarea temperaturii piciorului.
 • Dupa cateva purtari acest model ia forma talpii dv.
 • Este mai proeminent in zona calcaiului, in zona bazei degetelor, cat si in zona boltei talpii piciorului.  
 • Marginile ridicate ale brantului, atat in zona calcaiului, cat si in zona degetelor, protejeaza picioarele de lovituri. 
 • Culoare: alb.
 • Masuri 39 - 46.

Marca

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale.
Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata: materialele din care este confectionata, sunt în mod natural moi, talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei. Concluzia: usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila, caracteristici importante pentru alegerea unei incaltaminte adecvata in functie de nevoile si problemele fiecaruia dintre dv.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.