Incalzitor si Sterilizator Biberoane All-In-One Expand

Incalzitor si Sterilizator Biberoane All-In-One

Nuvita Nuvita

Nou

All-in-one, un singur dispozitiv pentru a dezinfecta biberoanele si a incalzi laptele si hrana bebelusului, la aceeasi sursa de alimentare in acelasi timp. Sterilizatorul, poate steriliza 2 biberoane standard si accesorii, intr-un ciclu rapid de doar 12 minute la 100°C eliminand germenii si bacteriile. Incalzitorul de biberoane: incalzeste laptele si hrana bebelusului in doar cateva minute.

Mai multe detali

172,26 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Un unic aparat compact pentru economisire spatiu pentru sterilizarea biberoanelor si incalzirea laptelui bebelusului.Comod de pastrat in bucatarie langa celelalte aparate electrice, gata pregatit pentru utilizare.

  • Sterilizatorul poate steriliza 2 biberoane de dimensiuni normale si accesoriile aferente sau 1 biberon mare si accesoriile sale.
  • Ciclul de sterilizare cu vapori este rapid si intens: 12 minute cu vapori la 100° pentru eliminarea completa a germenilor si bacteriilor. 
  • Functie de siguranta: se opreste automat la terminarea ciclului de sterilizare.
  • Incalzitorul poate incalzi biberoane de orice dimensiuni, inclusiv din cele mai mari, atat din plastic cat si din sticla.
  • Functioneaza cu apa fiind deci adaptat la incalzirea in bain - marie chiar si laptele matern, atunci cand bebelusul nu este alaptat direct de la san. (laptele matern trebuie incalzit doar pe bain - marie pentru a-si mentine nealterate principiile nutritive)
  • Incalzeste chiar si piureuri si mancarica pentru bebelusi.
  • Aparatul este dotat cu un recipient din plastic cu capac pentru incalzire hrana.
  • Mentine laptele si hrana la temperatura optima tot timpul necesar.
  • Temperatura poate fi reglata manual cu ajutorul termostatului: de la un minim de 40° la un maxim de 100° cu trepte intermediare pentru selectarea temperaturii dorite.
  • Economiseste energie: in timpul utilizarii, aparatul utilizeaza energie doar timpul necesar evitand risipa inutila (sterilizatorul se opreste automat la finalul ciclului de activitate iar incalzitorul intra in functiune si se opreste automat la atingerea temperaturii stabilite).

Marca

Nuvita produce: aparate aerosoli, monitorizare copii, cantare bebelusi, stetoscoape,  umidificatoare, termometre digitale,  tensiometre digitale,  sterilizatoare, incalzitoare hrana, aparatura medicala, accesorii si consumabile medicale ....

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.