Sabot Piele Scholl Backguard Expand

Sabot Piele Profesional - Scholl Backguard

Dr.Scholl Dr.Scholl

Nou

Saboti profesionali din piele perforata, fara bareta, cu o talpa care are la baza tehnologia Scholl Backguard - include o insertie special conceputa pentru a absorbi socurile create in timpul mersului fiind astfel eliminate durerile de spate. 

Mai multe detali

270,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

TEHNOLOGIE: PROFESSIONAL

Sabot profesional confectionat din piele perforata, fara bareta. Talpa are la baza tehnologia Scholl Backguard -include o insertie special conceputa pentru a absorbi socurile create in timpul mersului, asigurand protectie in toate fazele impactului. Coloana vertebrala este ferita de influente nocive, fiind eliminate durerile de spate.

Culori disponibile: alb 
Marimi disponibile: 35-46

Marca

Oamenii au performanțe mai bune în încălțămintea de la Scholl. Proiectata pentru performanță și inspirata de moda, încălțămintea Scholl oferă o gamă mai largă de stiluri: Scholl Professional, Scholl Starlit, Incaltaminte Scholl pentru femei si barbati. Fie că sunteți în căutarea pentru un pantof proiectat special pentru mediul dumneavoastră de lucru sau pur și simplu o pereche de pantofi de calitate de top, care vor rezista testului timpului, Scholl are răspunsul.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.