Papuci Ortopedici Barbati Ortomed 3006-0-P02 Expand

Papuci Ortopedici Barbati Ortomed 3006-0-P02

Ortomed Ortomed

Nou

Si barbatii au nevoie de o incaltaminte ortopedica usoara, confortabila si durabila. 3006-0-P02, un model simplu si practic cu trei barete ce au catarame reglabile si asigura o fixare mai ferma a piciorului - papuci ortopedici pentru barbati de culoare neagra, incaltaminte usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila. Recomandati atat in interior cat si in exterior. Masuri: 39 - 46.

Mai multe detali

119,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale. 

Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata:

Papucii oropedici pentru barbati Ortomed 3006-0-P02 sunt destinati tuturor celor care au probleme cu picioarele si recomandati pentru purtare, atat in interior cat si in exterior.

 • Model 3006-0-P02, model simplu si practic cu trei barete ce au catarame reglabile si asigura o fixare mai ferma a piciorului.
 • Materialele din care sunt confectionati, sunt în mod natural moi si usoare.
 • Fata si captuseala superioara sunt fabricate din material sintetic. 
 • Talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei.
 • Suportul longitudinal si transversal al boltei talpii asigura sustinerea optima a piciorului. 
 • Brantul are forma anatomica si este confectionat din piele naurala cu perforatii ce asigura eliminarea umiditatii si reglarea temperaturii piciorului.
 • Dupa cateva purtari acest model ia forma talpii dv.
 • Este mai proeminent in zona calcaiului, in zona bazei degetelor, cat si in zona boltei talpii piciorului.  
 • Marginile ridicate ale brantului, atat in zona calcaiului, cat si in zona degetelor, protejeaza picioarele de lovituri. 
 • Culoare: negru.
 • Masuri 39 - 46.

Marca

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale.
Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata: materialele din care este confectionata, sunt în mod natural moi, talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei. Concluzia: usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila, caracteristici importante pentru alegerea unei incaltaminte adecvata in functie de nevoile si problemele fiecaruia dintre dv.

Reviews (1)

Rated 4.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Un pic cam mari, cam

Un pic cam mari, cam cu jumatate de nr.
Sunt ok in rest.

Was this comment useful to you? Yes No
Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.