Papuci ortopedici dama Ortomed 3007-0-P02 Expand

Papuci ortopedici dama Ortomed 3007-0-P02

Ortomed Ortomed

Nou

Model 3007-0-P02, simplu si practic cu trei barete ce au catarame reglabile ce asigura o fixare mai ferma a piciorului - papuci ortopedici pentru femei, culoare alba, incaltaminte usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila. Recomandati atat in interior cat si in exterior. Masuri: 36 - 41.

Mai multe detali

119,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale. 

Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata:

Papucii oropedici pentru femei Ortomed 3007-0-P03 sunt destinati tuturor celor care au probleme cu picioarele si recomandati pentru purtare, atat in interior cat si in exterior.

  • Model 3007-0-P03, simplu si practic cu trei barete ce au catarame reglabile ce asigura o fixare mai ferma a piciorului Materialele din care sunt confectionati, sunt în mod natural moi si usoare.
  • Fata si captuseala superioara sunt fabricate din material sintetic. 
  • Talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei.
  • Suportul longitudinal si transversal al boltei talpii asigura sustinerea optima a piciorului. 
  • Brantul are forma anatomica si este confectionat din piele naurala cu perforatii ce asigura eliminarea umiditatii si reglarea temperaturii piciorului.
  • Dupa cateva purtari acest model ia forma talpii dv.
  • Este mai proeminent in zona calcaiului, in zona bazei degetelor, cat si in zona boltei talpii piciorului.  
  • Marginile ridicate ale brantului, atat in zona calcaiului, cat si in zona degetelor, protejeaza picioarele de lovituri. 
  • Culoare: negru
  • Masuri 36 -41

Marca

Incaltamintea ortopedica OrtoMed, provenienta Slovacia, este conceputa si destinata pentru toti cei care sufera de probleme ale picioarelor, o incaltaminte ortopedica si de reabilitare, dincolo de standardele normale.
Salubritatea si confortul sunt principalele ipoteze pe care incaltamintea OrtoMed este bazata: materialele din care este confectionata, sunt în mod natural moi, talpa PU este injectata direct, flexibila si confortabila pe tot parcursul zilei. Concluzia: usoara, moale, confortabila, anatomica si flexibila, caracteristici importante pentru alegerea unei incaltaminte adecvata in functie de nevoile si problemele fiecaruia dintre dv.

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

mod de intretinere

cum se spala?

Was this comment useful to you? Yes No
Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.