Saboti dama medicinali din piele - CEYO 001 Expand

Saboti dama medicinali din piele - CEYO 001

Ceyo Ceyo

Nou

Alege Ceyo 001 - saboti dama medicinali din piele de culoare alba perforata, pentru a te bucura de o deplasare comoda si un mers natural. 

Masuri: 35 - 41

Mai multe detali

169,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici Ceyo 001:

Alege acesti saboti medicinali din piele de culoare alba perforata pentru a te bucura de o deplasare comoda si un mers natural. Calapodul anatomic este creat pentru persoanele care petrec mult timp in picioare, fiind recomandati in special pentru mediul medical. Partea superioara este confectionata din piele naturala care asigura o comoditate sporita si, datorita perforatiilor, o aerisire optima a pielii. Talpa este deosebit de confortabila, asigurand o pozitie corecta a piciorului pe parcursul purtarii si garantand, in acelasi timp, o rezistenta aparte.
Opteaza pentru acesti saboti medicali destinati persoanelor care petrec mult timp la locul de munca si bucura-te  de confort pe termen lung!

Atunci cand petreci mult timp in picioare, ai nevoie de o pereche de incaltaminte care sa iti ofere confort maxim. Sabotii  medicinali pentru femei, confectionati din piele perforata se muleaza foarte bine pe forma piciorului asigurand o aerisire optima a pielii. Designul lor este simplu si anatomic, iar materialele de calitate superioara folosite garanteaza combinatia ideala dintre rezistenta si confort, putand fi folositi cu incredere timp indelungat. 

Marca

In acesta categorie o sa gasiti incaltaminte medicala ortopedica din piele si incaltaminte medicala autoclavabila produse de Ceyo, unul dintre cele mai importante branduri din Turcia, producator al unei game largi de incaltaminte pentru dama cat si pentru barbati, atat pentru lucru cat si pentru strada.  Ceyo este pe piata inca din 1964 si produce incaltaminte folosind materiale de inalta calitate, cu un design placut si foarte confortabila. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.