Glucometrul Healthy Line SHL G800 Expand

Glucometrul Healthy Line SHL G800

HealthyLine HealthyLine

Nou

Dispozitiv medical foarte sigur si precis care foloseste cea mai noua tehnologie bio-senzor pentru masurarea nivelului de glucoza in sange. Testarea simpla si comoda este realizata in doar 2 pasi, cu cea mai mica picatura de sange prelevata, iar rezultatul masuratorii este afisat pe un ecran mare in numai 5 secunde si retinut in memoria aparatului.

Mai multe detali

186,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Caracteristici:

  • Acest glucometru este unul dintre cele mai performante modele, care pentru realizarea testului de glicemie va solicita cea mai mica proba de sange de numai 0.5 µl.
  • Introduceti banda de test in aparat si furnizati proba de sange
  • In numai 5 secunde, rezultatul masuratorii este afisat pe ecranul glucometrului
  • Pentru o buna monitorizare a glicemiei dumneavoastra, memoria glucometrului permite stocarea a 300 valori masurate, cu data si ora, pe care le puteti vizualiza in orice moment.
  • Folosind aceasta functie a aparatului, pentru a va aminti ca o anume masuratoare a fost efectuata in conditii speciale. De exemplu inainte sau dupa masa, sau atunci cand ati facut sport
  • Rezultatele de mare precizie obtinute sunt usor de citit, fiind afisate foarte vizibil pe un ecran mare LCD
  • Va oferim 5 ani garantie pentru glucometrul Healthy Line

Marca

Healthy Line, se adreseaza atat utilizatorilor individuali cat si profesionistilor in domeniu. Healthy Line, traditie elvetiana de realizare a unor produse de excelenta cu grije permanenta pentru inbunatatirea standardului de viata  al adultilor si copiilor. 

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.