Mocasini Autoclavabili Wock Moc Man

Mocasini Autoclavabili Wock Moc Man

Conține 6 produse.
Wock Moc este primul mocasin din lume autoclavabil cu tehnologii antistatice, antialunecare si brant detasabil. Wock Mock Man, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, in multe nuante placute, masuri: 40 - 47, model conceput pentru profesionistii ce au nevoie de maxima igiena, siguranta si confort.
Showing 1 - 6 of 6 items
 • Wock Moc Man 01
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 01, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare camel, masuri: 40 - 47.

  159,68 lei
 • Wock Moc Man 02
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 02, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare maro, masuri: 40 - 47.

  159,68 lei
 • Wock Moc Man 03
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 03, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare navy blue (bleomaren), masuri: 40 - 47.

  159,68 lei
 • Wock Moc Man 04
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 04, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare medium blue ( albastru royal), masuri: 40 - 47.

  159,68 lei
 • Wock Moc Man 05
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 05, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare verde, masuri: 40 - 47.  

  159,68 lei
 • Wock Moc Man 06
   

  Mocasini Autoclavabili - Wock Moc: incaltaminte profesionala, care combina liniile clasice cu tehnologie, confort si igiena. Aceasta a fost conceputa special pentru persoanele care au nevoie de pantofi confortabili si usori la locul de munca. Wock Mock Man 06, incaltaminte autoclavabila pentru barbati, culoare alb, masuri: 40 - 47.

  159,68 lei
Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.