Categorii

Producători

Oferte speciale

Uniforme Medicale
Categoria UNIFORME MEDICALE se adreseaza celor care lucreaza in domeniul medical, medici si asistente din spitale, clinici, stomatologii, cabinete veterinare, saloane infrumusetare... Avem costume medicale, bluze, halate, sarafane si pantaloni. Acestea pot fi uni sau imprimate intr-o gama variata de culori.Materialele din care sunt confectio...
Categoria UNIFORME MEDICALE se adreseaza celor care lucreaza in domeniul medical, medici si asistente din spitale, clinici, stomatologii, cabinete veterinare, saloane infrumusetare... Avem costume medicale, bluze, halate, sarafane si pantaloni. Acestea pot fi uni sau imprimate intr-o gama variata de culori.Materialele din care sunt confectionate sunt de buna calitate, se intretin usor si se comporta bine in timp: ( 95% bumbac si 5% elastan, 90% bumbac si 10% elastan, vascoza, tercot, bumbac satinat, vascoza cu bumbac. Avem posibilitatea sa facem pe comanda si masuri exceptionale.
Mai mult

Uniforme Medicale Nu există produse în cadrul acestei categorii

Subcategorii

 • Noutati
  Aici puteti gasii cele mai noi modele si culori oferite de Brenmag la: costumele medicale uni si imprimate, bluzele medicale uni si imprimate, pantalonii medicali, halatele medicale si sarafane.
 • Costume Medicale Uni.

  Costume medicale uni cu anchior si o croiala clasica lejera, recomandate atat pentru femei cat si pentru barbati. O gama larga de culori, pasteluri si nuante indraznete pentru doamne, pale si sobre pentru barbati.

 • Costume Medicale Imprimate.
  Costumele medicale imprimate, reprezinta stil si eleganta. O categorie adresata celor care, cauta o vestimentatie mai deosebita pentru locul de munca. Gasiti diverse imprimeuri in nuante pale, sobre sau aprinse, asortate cu pantaloni sau fuste uni.
 • Bluze Medicale Uni
  Bluzele medicale uni sunt confectionate din materiale alese cu grije, pentru a satisface dorintele clientilor nostrii. Este o optiune adecvata pentru cei care nu doresc pantaloni sau fuste. Bluzele pot fi simple sau inscriptionate.
 • Bluze Medicale Imprimate.

  O selectie bogata de bluze cu imprimeuri pentru diferite gusturi. Solutia ideala pentru cei care nu doresc pantaloni, fuste sau costume medicale complete. Bluzele se preteaza pentru: cabinete medicale, stomatologii, cabinete veterinare, spitale, saloane infrumusetare, spa, etc.

 • Bonete
  Boneta, este folosita pentru protectie de cadrele medicale, si poate fi din material de unica folosinta sau material textil, de obicei asortata cu uniforma medicala.
 • Pantaloni Medicali.

  Pantaloni medicali clasici pentru dame si barbati. Doua modele disponibile: cu elastic de jur imprejur si cu elastic la spate si, siret. Marimi: XS – XXL. Se pot face pe comanda si masuri mai mari dar, si mai lungi (peste standard ) pentru persoane mai inalte. Materiale: bumbac 100%, 95% bumbac si 5% elastan, 90% bumbac 10% elastan, tercot, poplin, in cu bumbac, in cu elastan.........

 • Halate Medicale.

  Modele si culori la halate medicale pentru sezonul cald si rece.

 • Sarafane.
  Sarafanele sunt recomandate doamnelor si domnisoarelor in sezonul cald. Un model practic cu un design placut, disponibil in multe culori.
 • Uniforme Medicale Cherokee
  Cherokee firma producatoare de uniforme medicale deosebite, din Statele Unite ale Americii, cunoscuta pentru confort si moda din 1972. Sondajele recente la nivel national spun ca Cherokee este in top zece, una din cele mai puternice branduri de îmbrăcăminte pentru femei. Vrem sa aducem moda, confortul și calitatea pentru îmbrăcăminte funcțională purtate de către cadrele medicale. Produsele Cherokee aduc stil, eleganta si personalitate, fara a sacrifica funcționalitatea de care aveți nevoie să vă faceți datoria.