Papuc Piele Dr. Batz Evelin Expand

Papuc Piele Dr. Batz Evelin

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Papucul ortopedic de la Dr. Batz Evelin: Un model de dama ideal pentru un stil vestimentar casual, lejer, deosebit de comozi si de practici! Modelul are un design simplu, cu barete late incrucisate, cusute atent pe margini, care pot fi ajustate in functie de preferinte.

Mai multe detali

216,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Papucii Ortopedici Dama Dr. Batz, sunt recomandati persoanelor care solicita foarte mult picioarele atat la locul de munca cat si inafara acestuia.
Confectionati din piele, foarte confortabili si usori, au un design placut. Disponibile multe modele si culori placute, ce satisfac multe gusturi. Calcaiul este usor ridicat si forma anatomica a talpii odihneste piciorul pe parcursul intregii zile si asigura o tinuta adecvata coloanei vertebrale.
Merita sa-i incercati, nu ve-ti regreta.

Papucii Evelin de la DR. Batz sunt ideali pentru un stil vestimentar casual, lejer, acesti papuci dama din piele Batz sunt deosebit de comozi si de practici! Modelul are un design simplu, cu barete late incrucisate, cusute atent pe margini, care pot fi ajustate in functie de preferinte. Talpa turnata are un brant anatomic alcatuit din mai multe straturi de gel care ofera un bun suport picioarelor si sustinere coloanei vertebrale. Chiar si dupa o purtare indelungata, picioarele raman relaxate si odihnite.
Poarta acesti Papuci din Piele la serviciu, la plimbare sau in momentele tale de relaxare! Papucii sunt disponibili in doua variante de culoare – alb si bleumarin.

Masuri 36 - 41.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.