Papuc Piele Dr. Batz FC06 Expand

Papuc Piele Dr. Batz FC06

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Papucul FC06 de la Dr. Batz, este un model clasic pentru femei, foarte comod, recomandat atat pentru interior cat si pentru exterior. Confectionat din piele naturala 100%. cu talpa din poliuretan, captuseala anatomica si doua barete reglabile cu scai. Culori: alb, bej, rosu.

Mai multe detali

215,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Papucii Ortopedici Dama Dr. Batz, sunt recomandati persoanelor care solicita foarte mult picioarele atat la locul de munca cat si inafara acestuia. 
Confectionati din piele, foarte confortabili si usori, au un design placut. Disponibile multe modele si culori placute, ce satisfac multe gusturi. Calcaiul este usor ridicat si forma anatomica a talpii odihneste piciorul pe parcursul intregii zile si asigura o tinuta adecvata coloanei vertebrale. 
Merita sa-i incercati, nu ve-ti regreta.

Caracteristici:

  • Incaltaminte medicala ortopedica ce se recomanda persoanelor care solicita foarte mult picioarele ( stau mult in picioare, merc mult, stau multe ore incaltati....)
  • FC06, papuci ortopedici dama, confectionati din piele 100% atat pe interior cat si pe exterior.
  • Fetele din piele au fost lipite si cusute de talpa.
  • Talpa este din poliuretan si are captuseala anatomica.
  • Calcaiul ridicat si forma anatomica a talpii odihnesc piciorul si asigura o tinuta adecvata a coloanei vertebrale.
  • Gelul spuma din latex, fixat in talpa, ajuta la scaderea efectului fortelor dinamice si statice care apar cand pasesti si in timp se adapteaza formei unice a piciorului tau.
  • Culori: alb, bej, rosu.
  • Masuri: 36 - 41.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.