Papuc Piele Dr Batz FC03 Expand

Papuc Piele Dr Batz FC03T

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Papucul FC03T este un model pentru femei, confectionat din piele 100%. Recomandat celor care lucreaza in domeniul medical. Design simplu si placut cu doua barete reglabile cu arici. Este disponibil in doua culori: alb, bej. Masuri: 36 - 41.

Mai multe detali

152,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Papucii Ortopedici Dama Dr. Batz, sunt recomandati persoanelor care solicita foarte mult picioarele atat la locul de munca cat si inafara acestuia.
Confectionati din piele, foarte confortabili si usori, au un design placut. Disponibile multe modele si culori placute, ce satisfac multe gusturi. Calcaiul este usor ridicat si forma anatomica a talpii odihneste piciorul pe parcursul intregii zile si asigura o tinuta adecvata coloanei vertebrale.
Merita sa-i incercati, nu ve-ti regreta.

Caracteristici:

  • Incaltaminte medicala, se recomanda persoanelor care solicita foarte mult picioarele ( stau mult in picioare, merc mult, stau multe ore incaltati....)
  • Confectionat din piele 100% atat pe interior cat si pe exterior.
  • Fetele din piele au fost lipite si cusute de talpa.
  • Calcaiul ridicat si forma anatomica a talpii odihnesc piciorul si asigura o tinuta adecvata a coloanei vertebrale.
  • Gelul spuma din latex, fixat in talpa, ajuta la scaderea efectului fortelor dinamice si statice care apar cand pasesti si in timp se adapteaza formei unice a piciorului tau.
  • Culori: alb, bej. 
  • Masuri: 36 - 41.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.