Papuc Piele Dr Batz 3BCS Expand

Papuc Piele Dr Batz 3BCS

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Papucul 3BCS, este un model clasic comod, confectionat din piele, recomandat celor din domeniul medical. Talpa moale confortabila si trei barete reglabile inchise in catarame. Culori: alb. Masuri: 36 - 41.

Mai multe detali

169,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Papucii Ortopedici Dama Dr. Batz, sunt recomandati persoanelor care solicita foarte mult picioarele atat la locul de munca cat si inafara acestuia. 
Confectionati din piele, foarte confortabili si usori, au un design placut. Disponibile multe modele si culori placute, ce satisfac multe gusturi. Calcaiul este usor ridicat si forma anatomica a talpii odihneste piciorul pe parcursul intregii zile si asigura o tinuta adecvata coloanei vertebrale. 
Merita sa-i incercati, nu ve-ti regreta.

Caracteristici:

  • Fetele din piele, captuseala din piele, talpa poliuretanica, un model pentru femei pentru purtare primavara - vara - toamna, atat in aer liber cat si in interior
  • Fixarea fetei si a talpii s-a facut cu un lipici din 3 componente, care a devenit si mai rezistenta prin tratarea la caldura.
  • Fetele din piele naturala tabacita au fost cusute de talpa.
  • In timpul controlului de calitate, pieile sunt expuse la conditii extreme, atat la diverse impacte fizice si chimice, cat si la teste umede si uscate pentru durabilitate.
  • Calcaiul ridicat si forma anatomica a talpii odihnesc piciorul chiar si in cazul purtarii pe parcursul intregii zile si menajeaza coloana vertebrala.
  • Produsul nu este impermeabil, este recomandat pentru uz obisnuit.
  • Culori:alb
  • Masuri: 36 - 41.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews
Verified purchase

Foarte multumita

Foarte multumita

Was this comment useful to you? Yes No
Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.