Papuc Piele Dr Batz ENI Expand

Papuc Piele Dr Batz ENI

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Modelul ENI pentru femei este practic si usor. Baretele cu arici din piele suprapuse, sunt usor de reglat. Disponibil intr-o singura nuanta: bej si negru. Masuri: 36 - 41. 

Mai multe detali

219,00 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Papucii Ortopedici Dama Dr. Batz, sunt recomandati persoanelor care solicita foarte mult picioarele atat la locul de munca cat si inafara acestuia. 
Confectionati din piele, foarte confortabili si usori, au un design placut. Disponibile multe modele si culori placute, ce satisfac multe gusturi. Calcaiul este usor ridicat si forma anatomica a talpii odihneste piciorul pe parcursul intregii zile si asigura o tinuta adecvata coloanei vertebrale. 
Merita sa-i incercati, nu ve-ti regreta.

Caracteristici:

  • Confectionati din piele naturala tabacita. 
  • Talpa are captuseala anatomica. 
  • Gelul spuma din latex fixat in talpa, ajuta la scaderea efectului fortelor dinamice si statice care apar atunci cand pasesti si se adapteaza formei unice a piciorului tau.
  • Calcaiul ridicat si forma anatomica a talpii odihnesc piciorul chiar si atunci cand purtati papucul intraga zi.
  • Menajeaza coloana vertebrala.
  • Culori: bej si negru.
  • Masuri: 36 - 41.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.