Model RollStep Barbati Everest Expand

Model RollStep Barbati Everest

Dr.Batz Dr.Batz

Nou

Sandale barbati Everest, cu talpa RollStep, confectionate din piele naturala atat in interior cat si in exterior, culoare maro inchis, design deosebit. Model cu barete late reglabile, cu arici. Talpa specifica RollStep Body Balance genereaza activitatea crescuta a muschilor picioarelor si imparte in mod egal greutatea corpului atat pe talpa cat si pe calcai.

Mai multe detali

444,19 lei

cu TVA

Cheltuieşte inca 300,00 lei si ai trasport Gratuit!

More info

Modelul barbatesc RollStep Everest este disponibil intr-o singura nuanta: maro inchis. Masuri: 41 - 46.

Structura tălpii ROLLSTEP Body Balance generează acele efecte pozitive la care ne aşteptăm de la pantofii cu talpă rulantă, începând de la structura sa inovatoare, până la utilizarea sa, şi menţine în formă nu numai piciorul, şodul şi coloana vertebrală, dar ajută şi la dezvoltarea corectă a boltei tălpii piciorului, asigurând astfel efectul optim aşteptat.Adanciturile asezate in talpa, asigura potrivirea talpii pe baza cu toata suprafata. Acest efect este intensificat de stratul de taloneta memory foam, prin care piciorul ajunge intr-o pozitie asemanatoare cu mersul in nisip.

Efectele benefice ale purtarii pantofilor rollstep:

  • tinuta dreapta
  • coordonarea optima a mersului
  • eliberarea articulatiilor de greutate
  • fortifica muschii sezutului, coapsei, gambei si talpii
  • inbunatatirea respiratiei, circulatiei sangvine si vitalitatii
  • ameliorarea varicelor.Pantoful RollStep cu taloneta CrossControl poate deveni o încălţăminte ideală pentru oricine.

  • Pantoful cu talpă rulantă este un articol ortopedic ajutător utilizat de multă vreme.
  • Scopul iniţial al acestuia este ca pacienţii cu dureri de picioare, care suferă de reumatism, să se deplaseze cu mobilizarea minimă a articulaţiilor picioarelor.
  • Pantoful cu talpă rulantă necesită un mod de deplasare diferit de cel convenţional. Aceasta se formează deoarece talpa rulantă generează instabilitate, iar persoana care îlpoartă, pentru a-şi păstra echilibrul, efectuează mişcări permanente de balansare.
  • Staţionarea pe o talpă bombată are ca rezultat obligatoriu o ţinută dreaptă.

Marca

Incaltamintea Dr. Batz se fabrică din anul 1960. Produsele conţin numai piele naturală tăbăcită atât în interior cât şi în exterior. Producţia de încălţăminte confortabilă implică 30-50 de procedee dificile. Materialele neprelucrate de calitate superioară sunt selectate şi trimise la un controlor de calitate de laborator (BIMEO) pentru verificare. În timpul controlului de calitate pieile sunt expuse la condiţii extreme, atât la diverse impacte fizice şi chimice cât şi la teste umede şi uscate de durabilitate.

Reviews (0)

Accept

Acest site necesita cookie-uri pentru a functiona corect.